Gratis verzending boven € 100,-

Wij verzenden dinsdag t/m vrijdag

Betalen en Levering

Standaard verzendkosten € 7,95, bestelt u enkel een cadeaubon dan wordt er € 1,50 verzendkosten berekend. U kunt de bestelling te allen tijden ophalen in de winkel (dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen). Verse bloemen en boeketten bezorgen we enkel binnen Tilburg en omgeving. Bezorgkosten worden berekend op basis van postcode.

Bij bestellingen die naar het buitenland gestuurd moeten worden, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Betalen

De vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. U kunt betalen met Ideal, Apple Pay, Creditcard en Bancontact

Retourneren

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan uw wensen blijkt te voldoen. Bij Cocoon kunt u daarom het ontvangen product met opgaaf van reden binnen 7 dagen retourneren. U dient uw retouren op voorhand schriftelijk bij aan ons te melden via retour@cocoontilburg. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Al in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Cocoon zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Het is uiteraard ook mogelijk om binnen het termijn de bestelling ter retouren in de winkel. Meld dit altijd wel van te voren via retour@cocoontilburg.nl.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.

Cocoon accepteert de wetgeving van het consumentenrecht terzake Kopen op Afstand zoals zichtretour binnen 8 dagen mits onbeschadigd. Retourverzendkosten zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd.

Retouradres:
Cocoon
Wilhelminapark 38
5041EC Tilburg

Welkom op onze vernieuwde
website en webshop!

Kijk lekker rond. Je kunt ook een verlanglijstje maken. 

Lieve groet Ilse & Minke