Gratis verzending boven € 100,-

Wij verzenden dinsdag t/m vrijdag

Styling

Bruiloft

Met 30 jaar ervaring in de branche, kun je eropaan dat wij jouw bruiloft net dat extra’s geven met bloemen. Zodat deze bijzonder mooie dag helemaal afgemaakt wordt. We zijn niet van al te veel poespas in de voorbereiding. Kom langs bij ons in de winkel, voorzie ons van inspiratie door bijvoorbeeld foto’s en op basis van een gesprek kunnen wij jou adviseren en een voorstel doen. Je kan bij ons terecht voor een enkel bruidsboeket of corsage tot aan de complete aankleding in bloemen van de locatie.

Styling & kleuradvies

Wij bieden de mogelijkheid om samen met jou je huis tot een thuis te maken. We geven kleuradvies, voor je huiskamer, babykamer tot aan het gehele huis. Daarnaast geven we styling tips, zodat de bestaande meubels en accessoires eventueel met een paar leuke nieuwe items een fantastisch geheel wordt. Waar je heel veel woonplezier aan beleeft.

Met zo min mogelijk middelen zo groot mogelijk resultaat, dat is onze kracht.

Zakelijk

Naast dat wij woningen stylen kunnen wij natuurlijk ook jouw kantoor, restaurant of bijvoorbeeld kinderdagverblijf een compleet nieuwe look geven. Wat het zowel voor de klanten een fijne omgeving maakt, maar ook zeker voor de medewerkers. Wij werken samen met een erkende leverancier in zijden planten en -bloemen.

Daarnaast leveren we ook vaak abonnementen met verse bloemen. Kortom, neem contact met ons op en we kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Welkom op onze vernieuwde
website en webshop!

Kijk lekker rond. Je kunt ook een verlanglijstje maken. 

Lieve groet Ilse & Minke